KL-kirjat / Unohtumaton matka


Keskustan Lehtimiehet ry on 85-vuotisjuhlavuonnaan koonnut kirjan matkakertomuksista. Matkakertomus on mukaansatempaava tapa jakaa omia kokemuksia ja havaintoja - oli matka sitten todellinen tai henkinen tarina ajasta, paikasta ja tapahtumista.

Matkakertomus, jossa peiltaan menneitä tapahtumia nykypäivään, on kirjoittamisen muotona haastava. Kirjassa on koskettavia "unohtumattomia matkoja" sodan ja rauhan ajalta. Samalla kirja on osuva kuvaus maailman muutoksesta 1930-luvulta aina tähän päivään.

Kirjassa pääset matkalle eläviin ja kiinnostaviin kuvauksiin Suomesta, Kiinasta, Italiasta, Ranskasta, Venäjältä, aurinkomatkoilta ja pakkashankien hiihtomatkoista. Kirjoittajat kertovat, miten taskulaskimella voi matkustaa tai miksi Tansaniaan hankittiin kierukoita.

Kirjan tiedot

Toimittanut Timo Latikka
Kirjoittajat:
Matti Vanhanen, Ilmari Luhtasela, Erkki Kujala, Reino Myöhänen, Matti Korhonen, Jouko Loikkanen, Pekka Juntunen, Olavi Mäkynen, Esko Hilska, Inkeri Risla, Päivi Pynnönen, Jorma-Veikko Lämsä, Alpo Merilä, Pirkko Wilén, Juho Hintikka, Anja Manninen, Mervi Partanen, Kalervo Siikala, Anneli Hanhela-Gråsten ja Kari Kinnunen.

ISBN 952-91-7883-2
Gummerus Kirjapaino Oy
Jyväskylä 2004
s. 152, 148 mm x 210 mm

Hinta: 20 euroa